Kurum Adı : Babakonağı İlkokulu
WEB Adresi : http://babakonagi.meb.k12.tr
Adres : Babakonağı Köyü Gümüşhane / Kelkit

VİZYON
Öğrencilerin kendilerine, ailesine ve ulusuna yararlı birer birey olabilmeleri için nitelikli bir eğitimin verilmesi. Araştıran, soran, sorgulayan, eleştiri yeteneğine sahip olan, karşı çıkan, koşulsuz kabulü reddeden, düşüncelerini açıklamaktan korkmayan ve farklı düşüncelere saygı duyan, kendisini yenileyen ve geliştiren, yeniliklere açık olan, çağın gerektirdiği teknolojik olanaklardan yararlanmasını bilen, başarının sadece test çözmeden ibaret olmadığının farkında olan, paylaşma duygusunu geliştirmiş, şiddete ve kötü alışkanlıklara karşı çıkan, sporun zeka ve ahlakî kazanımların mimarı olduğunu bilen bireyler yetiştirilmesini sağlamaktır.

MİSYON
Millî Eğitim Temel Yasası’nda belirtilen temel ilkelere bağlı kalınarak; çevre olanaklarından yararlanıp, öğrencilerin ilgi ve yeteneklerini de gözönüne alarak, bunların en etkin ve verimli bir şekilde kullanılıp geliştirilmesi. Eğitimin niteliğinin artırılması, sosyal ve kültürel becerilerin geliştirilmesi. Eğitim ortamını nesnel ögesi olan fiziksel koşulların düzeltilmesidir.

Okulumuza ait henüz bir başarı bulunmamaktadır.

Öğretmen Sayısı : 2
Rehber Öğretmen Sayısı :
Öğrenci Sayısı : 31
Öğretim Şekli : Normal Öğretim
Ders Başlama ve Bitiş Saati : 08:30 / 14:45
Derslik Sayısı : 2 Atölye-İşlik Sayısı : 0
Fen Laboratuarı Sayısı : 0 BT(Bilgisayar) Sınıfı Sayısı : 0
Resim Sınıfı Sayısı : Müzik Sınıfı Sayısı :
Yabancı Dil : İnternet Bağlantısı : ADSL (1 Mbit)
Hazırlık Sınıfı : 0 Konferans Salonu : 0
Spor Salonu : 0 Yemekhane : 0
Misafirhane : 0 Kütüphane : 0
Kantin : 0 Revir : 0
Lojman Sayısı : 0
Lojman Bilgisi :
Isınma Şekli : Soba

ULAŞIM BİLGİLERİ
İl ve İlçe Merkezine Uzaklık : 10 km
Ulaşım : Ulaşım köy servisleri ile sağlanmaktadır.Köy ile ilçe arasındaki yol asfalt olup ulaşımda sıkıntı olmamaktadır.
Servis Bilgisi :
Yerleşim Yeri Bilgisi : Köy